Mijn passie

Toeval of niet, maar al op de peuterspeelzaal prijkte mijn tekening op de cover van de schoolkrant. En op de middelbare school was Nederlands een van mijn favoriete vakken. Een passie die ik blijkbaar niet onder stoelen of banken stak, want toen mijn medeleerlingen moesten raden wat ik later zou worden, zei bijna iedereen 'lerares Nederlands'. Dat werd het niet, maar wel een ander vak waarin ik mijn liefde voor taal meer dan voldoende kwijt kan: journalist. 

Een prachtig beroep, dat mij met allerlei mensen en zeer uiteenlopende facetten van het leven in aanraking brengt. En als je dan goed luistert en weet te spelen met taal, dan liggen de mooie verhalen voor het oprapen.

 

Van een Hongaarse dominee die vluchtte, tot een kleine Nederlandse architect die helemaal gaat voor super duurzaam.

Verhalen liggen overal op straat en zijn van alle tijden. Zelfs bedrijven gebruiken tegenwoordig verhalen om zichzelf op de kaart te zetten. Daar werk ik graag aan mee.

 

Na vele jaren in dienstverband te hebben gewerkt als communicatieadviseur en redacteur, besloot ik in 2016 mijn passie te gaan inzetten voor mijn eigen tekstbureau: Redactie Ridderkerk.  

 

Waar nodig en gewenst werk ik samen met collega vakspecialisten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan even bij voorbeelden en referenties. Of neem contact op via onderstaand formulier.